k90tazwovtwdjgwc30zf

Audi on demand er premium mobilitetsservice

Audi on demand er den ene af mærkets fire innovative modeller til brug af biler: Audi select, som omfatter skift mellem forskellige modeller til en fast ydelse, Audi at home, som er en mobilitetsløsning til eksklusiv beboelse i megacities, samt Audi shared fleet som intelligent firmabilsstyring. Efter deres succesrige testfase på udvalgte markeder udbreder Audi nu gradvist tjenesterne i andre lande verden over – senest Audi at home i Hongkong, Audi shared fleet i USA og Audi select i Danmark.

Med premium-mobilitetsservicen ”Audi on demand” kan passagererne i lufthavnen i München fremover fortsætte deres rejse med mærkets nyeste modeller. Kræsne rejsende og Audi fans kan vælge mellem eksklusivt udstyrede biler – fra design-coupéer til high performance-oplevelser fra Audi Sport. Brugerne kan booke Audi modellerne via en app og hente dem direkte ved myAudi Sphere ved terminalen. München er dermed det første europæiske udleveringssted til Audi on demand.

Med Audi on demand tilbyder Audi en meget fleksibel og kundeorienteret adgang til premiummobilitet. Brugerne kan ud fra egne interesser beslutte sig for en konkret ønskebil og booke deres Audi i en periode på helt ned til 1 time. Prisen beregnes præcist pr. time og har ingen kilometerbegrænsning. I forbindelse med Audi on demand kan man især vælge mellem mærkets nyheder, som har haft premiere for kort tid siden. Med eksklusive topmodeller og omfattende udstyrsdetaljer med innovative teknologier gør Audi on demand transporten til og fra lufthavnen til en helt særlig køreoplevelse.

Siden foråret 2015 har San Francisco været mærkets første udleveringssted på verdensplan for premium-mobilitetsservicen. Ambitionen om at sammenføre fleksibilitet og eksklusivitet har fået stor positiv feedback fra premiumkunderne. 90 procent af brugerne af Audi on demand i USA angiver, at deres forventninger er blevet overgået.

Ved lufthavnen i München er det i 2016 nyåbnede myAudi Sphere centrum for Audi on demand og dermed første udleveringssted i Europa. Her kan kunderne også booke deres bil personligt, få rådgivning fra Audi eksperter og derudover opleve de digitale innovationer fra Audis salgsunivers.

Du kan se flere informationer om Audi on demand samt en kort introduktionsvideo på: www.audiondemand.de

_______________

Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk