oyj5w41g5gpfx1rvpygq

Audi og Airbnb forvandler stadion til et hjem

Audi og Airbnb giver en familie mulighed for at vinde en overnatning direkte på sidelinjen af Allianz Arena til Audi Cup 2017 i starten af august. Den heldige familie bliver hentet i den selvkørende Audi A7 “Jack” og vil kunne se kampene på begge kampdage fra deres midlertidige hjem – med FC Bayern Münchens Jérôme Boateng som deres vært.

Audi og Airbnb samarbejder i den femte udgave af Audi Cup, der spilles den 1. og 2. august, om at give en familie af fodboldfans en helt special oplevelse på sidelinjen i Allianz Arena. Boligen, der er specielt lavet til Audi Cup, er en stue om dagen og laves om til et soveværelse om natten, hvilket gør det muligt for familien at overnatte direkte ved siden af banen. Fodboldkampene er mellem FC Bayern München, Atletico de Madrid, Liverpool FC og SSC Napoli.

Efter familiens ankomst til München lufthavn, vil den selvkørende bil, Audi A7 piloted driving concept, køre gæsterne automatiseret til stadion for et kig i kulisserne af Audi Cup. Jérôme Boateng vil byde vinderne velkommen til deres unikke midlertidige hjem, og familiens børn vil kunne følge deres favoritspillere på banen før kickoff og derefter fejre sejrene med de vindende hold på banen.

For at være med i konkurrencen skal en familie bare introducere sig selv og fortælle om den bedste fodboldrelaterede oplevelse, de har haft sammen. Den mest originale og kreative indsendelse vinder. Interesserede familier kan deltage på www.airbnb.com/night-at/audicup. De, der ikke er så heldige at vinde, kan stadig se Audi Cup live – fra tribunerne. Billetter til begge kampdage er tilgængelige på www.audicup.com. Dagsbilletter starter fra 20 euro.

Læs mere om Audi Cup 2017: https://www.audi-mediacenter.com/en/press-releases/audi-cup-participants-confirmed-9030
Se billeder: https://www.audi-mediacenter.com/en/football-283

_______________

Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk