brv8dlnbzsidfgtzc8og

Audi mest succesrige mærke med syv priser ved ”Auto Trophy 2016”

60.000 læsere af det tyske bilmagasin Auto Zeitung har endnu engang kåret Audi som det mest succesrige mærke ved ”Auto Trophy 2016”. I år gik priserne til modellerne Audi A1, Audi Q2, Audi Q5, Audi A5 Sportback og Audi Q7. Derudover fik premiummærket førstepladser i kategorierne ”Bedste design” og ”Bedste mærke”.

I forbindelse med ”Auto Trophy 2016” i Köln blev Audi igen mærket med de fleste priser, og i år modtog Audi flere priser end nogensinde før. Rupert Stadler, administrerende direktør hos AUDI AG: „Vi glæder os over det store antal priser. De er både en anerkendelse og samtidig en tilskyndelse til at gøre det endnu bedre for alle Audi medarbejderne. På grundlag af vores strategi ”Audi.Vorsprung.2025” vil vi gøre alt for at begejstre vores kunder med sportslige, emotionelle, effektive og mere og mere opkoblede biler.”

Dietmar Voggenreiter, som er AUDI AG’s øverste chef for salg og marketing, modtog priserne for ”Bedste mærke” samt priserne til Audi Q2 og Audi Q7. ”Resultatet af læsernes kåring bekræfter kundernes store interesse for vores to nyeste SUV’er. Efter Q7 i luksusklassen har vi med Q2 nu også sat nye standarder for opkoblingsmuligheder i city-SUV-klassen”, sagde Dietmar Voggenreiter. Marc Lichte, som er designchef hos AUDI AG, modtog prisen for ”Bedste design”.

I afstemningen fik Audi A1 29,6 % af læsernes stemmer i kategorien bybiler/små biler. Audi A5 Sportback blev nummer 1 i mellemklassen med 26,1 %. Når det gælder SUV’erne, imponerede hele tre forskellige Audi modeller: Audi Q2 blev nummer 1 med 28,1 % (SUV’er op til € 25.000), Audi Q5 blev nummer 1 med 28,2 % (SUV’er op til € 50.000), og Audi Q7 blev nummer 1 med 21 % (luksus-SUV’er internationalt). Derudover vandt Audi trofæerne for ”Bedste design” med 15,5 % og ”Bedste mærke” med 18 %.

Det er 29. gang, at det tyske bilmagasin Auto Zeitung uddeler ”Auto Trophy”. Næsten 60.000 læsere deltog i valget. Trofæet hører til de mest velrenommerede priser i bilbranchen og uddeles i 24 forskellige kategorier.

Se flere billeder:
https://www.audi-mediacenter.com/en/presskits
https://www.audi-mediacenter.com/en/photos

_______________

Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk