jze0epigi4r22ya9uexw

Audi lægger hus til konference om selvkørende biler

Den 15. marts er Nohrcon værter for Autodrive 2018 – en nordisk konference om selvkørende køretøjer og deres betydning for fremtidens trafik, infrastruktur, byplanlægning og mobilitet. Konferencen afholdes hos Audi i Gladsaxe, hvor det er muligt at komme ud at køre i en bil med det højeste niveau af selvkørende teknologi, der i dag er lovligt i Danmark. Konferencen har også fokus på netop lovgivning og sikkerhed.

Udviklingen går stærkt, og vi bombarderes jævnligt med informationer om nye selvkørende projekter. På konferencen kan man blive opdateret på, hvor langt vi rent faktisk er nået i udviklingen af selvkørende biler, busser, traktorer etc., samt hvor langt vi er med at ændre lovgivningen i forhold til at tillade disse selvkørende køretøjer.

På den korte bane har Audi f.eks. sidste år præsenteret den nye Audi A8 med en selvkørende køpilot, der er et SAE level 3 system (som de første), og systemet er derfor ikke lovligt nogle steder i verden endnu men forventes at blive det i Tyskland ved indgangen til 2019.

På den lidt længere bane taler vi selvkørende biler uden rat og pedaler, hvilket giver helt nye perspektiver i forhold til mobilitet generelt – og stof til en interessant debat i løbet af konferencen.

Læs mere om konferencen på nohrcon.dk/produkt/autodrive-2018/kbenhavn-2018-03-15/ – man kan stadig nå at melde sig til.

Læs mere om Audis førerassistentsystemer på www.audi-mediacenter.com/en/technology-lexicon-7180/driver-assistance-systems-7184

_______________

Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk