brtyefmj6ap8lfxqqpvl

Audi igen vært for tung talentmasse

Det store showroom hos Audi Gladsaxe var pakket med talentmasse og inspirerende indlæg, da Berlingske i går afholdte deres årlige Talent 100-konference i samarbejde med Audi Danmark. 

”Vores arbejde med talent ligger helt i tråd med Audis filosofi om at give noget tilbage og dermed skabe muligheder for ambitiøse og progressive talenter. Derfor er det naturligt for os at være del af Berlingskes Talent 100, for ligesom Audi er talenterne her idag også kendetegnet ved at være succesorienterede og passionerede”, siger Lars Kornelius, direktør i Audi. 

Jesper Buch tog salen med på en inspirerende gennemgang af op- og nedturene i iværksættereventyret, Just Eat, og gav sine bud på vejen til succes, mens et af talenterne fra sidste år, Majbritt Skov, manager hos Deloitte, delte de tanker og erfaringer, der fulgte i kølvandet på den ærefulde udnævnelse.

Afslutningsvist løftede Lars Kornelius sløret for, hvem der kunne se frem til en sommer bag rattet i en Audi A3 Limousine. Den heldige vinder blev Ole Dallerup, VP of Engineering hos Trustpilot.

Hvert år sætter Berlingske Business Magasin fokus på unge talenter i guldnummeret Talent 100, hvor de siden 2004 har tegnet et billede af erhvervslivets kommende profiler. Guldnummeret er netop udkommet i dag.

Audi ønsker alle talenterne stort tillykke! 

______________

Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk