lm6kumxowqii9vgio3mw

Audi i Danmark støtter 2 unge talenter ved Audi Sport TT Cup

Audi Sport TT Cup er Audis nye one-make cup for unge talentfulde kørere, der starter til maj ved det første DTM løb, der køres på Hockenheim banen i Tyskland. Feltet består af 18 unge talenter, der kommer fra 13 lande, og gennemsnitsalderen er 20 år, hvor den yngste kører netop er fyldt 17 år, mens den ældste er 25 år. De 18 unge kørere har lige været på fitness camp i Alperne og test camp på Circuit de Catalunya nord for Barcelona, hvor talenterne kørte Audi Sport TT Cup bilen over en samlet strækning på næsten 7.700 km og indsamlede vigtige data og erfaringer til deres individuelle setup af bilen.

Også i Danmark støtter Audi talenter, og selvom Audi AG stiller bilerne til rådighed, har de unge kørere alligevel brug for sponsorer. Da den unge talentfulde dansker Nicolaj Møller Madsen – der selv har et defineret mål om at køre Le Mans i 2017 – fik en plads blandt de 18 kørere, indgik Audi Danmark derfor et samarbejde med ham.

Men Nicolaj Møller Madsen er ikke det eneste motorsportstalent i Audi Sport TT Cup, som Audi Danmark støtter op om. Unge Mikaela Åhlin-Kottulinsky fra Sverige er i forvejen en del af Audi Danmarks driving experience events på Jyllandsringen og Sjællandsringen, hvor hun fungerer som instruktør på nogle af eventene, og da hun også sikrede sig en plads i Audi Sport TT Cup, udvidede Audi Danmark ligeledes samarbejdet med hende.

Den nye Audi one-make cup vil blive afholdt i alt 6 gange i 2015 med to løb hver gang.

Audi Sport TT Cup 2015 kalender:

1.-3. maj: Hockenheim (D)
26.-28. juni: Norisring (D)
31. juli – 2. aug: Red Bull Ring (A)
11.-13. sep: Oschersleben (D)
25.-27. sep: Nürburgring (D)
16.-18. okt: Hockenheim (D)

Læs mere om Audi Sport TT Cup på:http://www.audi-motorsport.com/de/en/tt-cup.html

_______________

Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk