a1mrcwepwo5jx9yomoll

Audi fortsat nr. 1 i premiumsegmentet

Audi slutter året af på fornemste vis med at beholde føringen i premiumsegmentet. En salgsfremgang på over 20 % i forhold til 2015 taler sit tydelige sprog om tilfredse og loyale kunder, og Audi sendte således 8.636 nye Audi personbiler ud på de danske veje i 2016. Det samlede salg af personbiler i Danmark steg med 7,4 % og endte på 222.924 indregistrerede biler i 2016.

Ikke alle vælger dog at eje deres bil, og 2016 var bl.a. året, hvor Audi introducerede mobilitetskonceptet Audi select. For et fast beløb om måneden i 12 måneder lejer man 2 Audi personbiler i 6 måneder ad gangen – f.eks. en Q5 om vinteren og en A5 Cabriolet om sommeren.

2016 var også året, hvor Audi introducerede en ny generation af den smukke Audi A5 og den åbne sportsvogn Audi R8 Spyder, en opdateret Audi A3 samt den helt nye Audi Q2 – en kompakt SUV, der har udvidet Q-familiens stamtræ og introduceret et helt nyt bilkoncept.

Samtidig videreudviklede Audi igen teknologien for selvkørende biler, der er et stort fokusområde. Et andet stort fokusområde for Audi er motorsport, og her blev det meldt ud i efteråret 2016, at Audi stopper i Le Mans-serien WEC og fremover satser på Formel E, hvor der køres med rent elektriske biler. Dette er helt i tråd med Audis filosofi om, at engagementet i motorsport er en investering i fremtidig teknologi i de serieproducerede biler. Audis mål er at have 3 serieproducerede elbiler i 2020.

I 2017 venter der ligeledes spændende nyheder fra Audi. I starten af året introducerer man i Danmark den nye Q5, og sidst på året kommer den nye Audi A8, der er Audis flagskib og derfor bliver en demonstration af, hvad Audi kan præstere af teknologier. Men Audi starter 2017 med at præsentere Q8 concept på Detroit motorshow.

Se flere billeder af Audi A5 Coupé
Se flere billeder af Audi A5 Sportback
Se flere billeder af Audi R8 Spyder
Se flere billeder af Audi A3
Se flere billeder af Audi Q2
Se flere billeder af Audi Q5

Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk