q5obsuxhnagvuntskc5p

Audi fejrer de største talenter i dansk erhvervsliv

Den 3. maj går Berlingske og Audi igen sammen om at fejre Danmarks største erhvervstalenter til Berlingskes Talent 100-konference. I år er Jesper Buch hovedtaler og giver et enestående indblik i iværksættereventyret, Just Eat. Arrangementet finder sted i det store showroom hos Audi Gladsaxe.

”At være succesorienteret og passioneret ligger dybt i Audis DNA såvel som i talenternes, og det er derfor naturligt for os at være en del af Berlingske Business Magasins Talent 100”, siger Lars Kornelius, direktør i Audi.

Berlingske Business Magasin sætter hvert år fokus på unge talenter. Det sker i særnummeret Talent 100, der siden 2004 har tegnet et billede af erhvervslivets kommende profiler. Næste særnummer udkommer den 4. maj.

Tirsdagens konference byder også på et møde med et af sidste års 100 talenter, Majbritt Skov, manager i Deloitte Consulting, der fortæller, hvad udnævnelsen har ført med sig. Desuden vil Lars Kornelius, direktør i Audi, afsløre, hvem af de 100 talenter, der bliver den heldige vinder af tre måneder med en Audi A3 Limousine.

Audi støtter ikke kun talenter inden for forretningsverdenen. Initiativer som ”Future Team Audi” for unge golftalenter og ”The Tailormade Audi” for unge designere er eksempler på det talentarbejde, mærket har stået bag igennem årene. Foruden ”Berlingske Talent 100” er Audi også partner på ”DANSK Design Talent – Magasin Prisen” og støtter igen i år flere af Danmarks største motorsportstalenter.

På audi.dk/talent deler tidligere Talent 100-talenter ud af deres gode råd.

_______________ 

Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk