fit4rlgcpzcdcocf6vkc

Audi Cup fodboldturnering med 4 tophold næsten udsolgt

Fire tophold konkurrerer i den fjerde udgave af Audi Cup: I turneringen på Münchens Allianz Arena den 4.-5. august vil FC Bayern München, Real Madrid CF, AC Milan og Tottenham Hotspur spille om det eftertragtede trofæ i starten af sæsonen. Finaledagen den 5. august er allerede udsolgt, og her forventer man at runde 500.000 tilskuere i Audi Cup’s historie.

Audi Cup startede i 2009 i anledning af selskabets 100 års jubilæum og afholdes hvert andet år. Tirsdag den 4. august vil Real Madrid CF og Tottenham Hotspur åbne 2015 turneringen, og bagefter mødes FC Bayern og AC Milan. Taberne i begge kampe vil spille om tredjepladsen onsdag den 5. august, inden de to vindere mødes på banen i finalen.

Igen i år vil Audi Cup have bilambassadører for hvert hold. Fire Audi A3 Sportback e-tron biler udsmykket med farverne på de deltagende klubber vil køre omkring i München i de kommende uger for at annoncere for turneringen.

Billetter til semifinaledag kan købes på www.audicup.com.

Yderligere information om Audi Cup og Audis involvering i fodbold kan findes på www.audi-mediacenter.com og www.facebook.com/Audi.Football.

Traileren til Audi Cup kan findes på www.facebook.com/audi.football/videos/873761049343848/

_______________

Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk