mqs6h5qkaeskryxwtzbs

​SEAT starter året med bekymringsfrit køtilbud til Kør Smukt Weekend

Der er masser af økonomiske årsager til at lægge vejen forbi SEAT, når de afholder Kør Smukt Weekend den 9.-10. januar. Den ændrede registreringsafgift har gjort flere SEAT-modeller billigere, og tilmed leveres alle SEAT-modeller i januar inklusiv en service- og reparationsaftale.

Alle bilinteresserede kan glæde sig til, når SEAT slår dørene op til Kør Smukt Weekend den 9. og 10. januar. Her har SEAT, ud over lavere priser på grund af afgiftsomlægningen, også valgt at være i gavehumør og har inkluderet en ekstra økonomisk tryghed i bilkøbet i form af en 36 måneders service- og reparationsaftale på alle modeller.

– Vi har haft et rigtig godt 2015, og vil gerne fortsætte successen i 2016. Vi er sikre på, at vores januar-tilbud med lave priser inklusiv en service- og reparationsaftale på alle modeller vil give vores kunder grund til at overveje at købe en ny SEAT i 2016. Vi mærker allerede, at der i dagligdagen er kommet større optimisme blandt bilkøberne, og vi oplever en stor interesse for vores alle SEAT-modeller, siger Jesper Stoltenberg-Mathiesen, direktør i SEAT Danmark.

Travl januar i vente

Service- og reparationsaftalen er gældende i 36 måneder, dog maksimalt 45.000 km, og gælder alle nye SEAT-lagermodeller, som bliver indregistreret i januar. SEAT kan også hjælpe med en meget attraktiv finansieringsordning gennem SEAT Finans, og til førstegangskøberen findes SEAT Komplet-løsningen, der også inkluderer en yderst attraktiv finansiering og forsikring.

– Selvom vi hos SEAT forventer en travl weekend og januar, så regner vi med, at vi kan finde en passende lagermodel til de fleste. Men det er klart, at dem der kommer først, også har det største udvalg. Så kom ned og få en snak om de nye afgifter, service- og reparationsaftaler og hvilke behov, vi hos SEAT kan være med til at løse til Kør Smukt Weekend den 9. og 10. januar, siger Jesper Stoltenberg-Mathiesen.

Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk