zmgjuwoynzmqs8aflrm0

​Nyt forhandlernet skaber øget travlhed hos SEAT

De seneste måneder er SEAT åbnet op med forhandlere på ni nye lokationer. Det er en del af vækststrategien hos det spanske mærke, og det nye forhandlernet har allerede skabt øget opmærksomhed i lokalområderne og givet ekstra travlhed i bilhusene.

1. december åbnede de sidste forhandlere op i SEAT’s nye forhandlernet, der skal geare bilmærket til den næste bølge i vækststrategien. Nu er SEAT styrket både i hovedstadsområdet og i de tre storbyer Aarhus, Aalborg og Odense. Men også i Vestjylland, på Als og Falster er der blevet skabt øget opmærksomhed for bilmærket. 

Salget af SEAT’er i Danmark er mere end fordoblet de seneste år, og det har også skabt interesse på forhandlersiden. Nu er holdet af fremtidens SEAT-forhandlere blevet styrket for at imødekomme danskernes efterspørgsel, forklarer direktør i SEAT Danmark, Jesper Stoltenberg-Mathiesen.

– Vi har fået skabt et rigtig godt fundament, der kan løfte SEAT op på det næste niveau i Danmark. Vi har oplevet stor efterspørgsel, og med den øgede tilstedeværelse, både i de største danske byer og ude lokalt, kan vi nu endnu bedre opfylde de behov, der er hos de danske bilkøbere, siger han.


Lokal succes er nøglen til yderligere fremgang

De nye forhandlere har allerede oplevet en positiv respons fra deres lokalmiljø. Dermed er et vigtigt skridt lykkes i strategien, der skal give SEAT-brandet et mere selvstændigt liv og udtryk.

– Nøglen til vores fremtidige succes ligger i at være til stede med lokale forhandlere. Det er her, kunderne møder SEAT, og derfor vil vi gøre alt for at sikre, at vores forhandlere har værktøjerne til at yde den bedste service for vores kunder, siger Jesper Stoltenberg-Mathiesen.

De nye forhandlere er op til lanceringen af SEAT i deres butikker blevet klædt på til opgaven med SEAT-kurser. Fra SEAT’s side vil den tætte kontakt med den enkelte forhandler fortsætte gennem sparring om blandt andet udviklingsmuligheder, markedsføring og kvalitetssikring.

Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk